Komentar ing currencies toko lan basa toko - shoppingdirect24.com - SD24
Wadhah0) Deloken


Komentar ing toko duit lan basa toko

CURRENCIES:

Mangga milih dhuwit ndhuwur tengen yen ora kasedhiya kanthi otomatis!

Sampeyan bakal nuduhake harga produk ing mata uang negara sampeyan.

We offer liwat basa 100 lan babagan duit 160.

Proses belanja kabeh saka nggoleki menyang checkout ing basa lan mata uang sing dipilih!

Kita bangga nawakake fungsi kasebut lan yakin yen ora akeh toko liyane sing bisa nandingi!

Tuku ING LENGKAP dhewe lan nyingkiri KASET EXCHANGE BAD Lan tambahan biaya dening bank utawa kredit KARD COMPANY!

Konversi mata uang miturut tingkat sing paling cepet. Nilai EURO lan liya-saka-EURO tansah cocog. Ora ana komisi utawa tingkat pangaturan sing ditrapake.

Kita ora bakal weruh rincian pembayaran akun Paypal utawa nomer kertu kredit. Kabeh informasi kasebut dumunung karo mung panyedhiya pembayaran. Kita nggunakake Stripe kanggo ngolah kertu kredit - dipercaya dening mayuta-yuta bisnis ing saindenging jagad.

Mangga ndaftar akun lan daftar ing ndhuwur - sampeyan kudu ngetik rincian pembayaran mung sapisan kanggo keamanan tambahan lan sistem bakal kelingan ing kunjungan sabanjure.

-------------------------------------------------- -----------------

LANGUAGES:

Mangga milih basa sampeyan ing ndhuwur!

Toko kabeh wis ana ing luwih saka basa 100!

Saben basa duwe sub-domain dhewe, sing saben-saben diindeks ing macem-macem mesin telusur internet, supaya toko kasedhiya minangka situs sing kapisah ing basa sampeyan, kayata:

shoppingdirect24.com - situs utama ing basa Inggris

de.shoppingdirect24.com - toko ing basa Jerman

fr.shoppingdirect24.com - Prancis

es.shoppingdirect24.com - Spanish

pt.shoppingdirect24.com - Portugis

Logika padha kanggo kabeh basa sing isih ana.

Yen basa Bulgaria, Arab, Galicia utawa Yunani, Jepang, Cina, Ibrani, Indonesia, Hindi, lan liya-liyane kabeh basa ana. Cukup milih saka kothak pemilih.

Terjemahan basa ditrapake saka situs basa Inggris minangka basa basa lan kualitas penerjemahan tingkat syaraf, ora mung terjemahan sintaksis kayata ing Google translate.

Kanggo watesan dening panyedhiya platform toko, fungsi telusuran kudu dicithak ing tembung-tembung basa Inggris, tanpa dipikirake basa toko sing dipilih.


en English
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-cn Chinese (Simplified)zh-tw Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu