web tracker
100 LANGUAGES lan 160 WISATA sing didhukung! - shoppingdirect24.com - SD24
Wadhah0) Deloken


100 LANGUAGES lan 160 WISPEK DIGUNAKAN!

CURRENCIES:

Mangga milih dhuwit ndhuwur tengen yen ora kasedhiya kanthi otomatis!

Sampeyan bakal nuduhake harga produk ing mata uang negara sampeyan.

We offer liwat basa 100 lan babagan duit 160.

Proses belanja kabeh saka nggoleki menyang checkout ing basa lan mata uang sing dipilih!

Kita bangga nawakake fungsi kasebut lan yakin yen ora akeh toko liyane sing bisa nandingi!

Tuku ING LENGKAP dhewe lan nyingkiri KASET EXCHANGE BAD Lan tambahan biaya dening bank utawa kredit KARD COMPANY!

Konversi mata uang miturut tingkat sing paling cepet. Nilai EURO lan liya-saka-EURO tansah cocog. Ora ana komisi utawa tingkat pangaturan sing ditrapake.

Kita ora bakal weruh rincian pembayaran akun Paypal utawa nomer kertu kredit. Kabeh informasi kasebut dumunung karo mung panyedhiya pembayaran. Kita nggunakake Stripe kanggo ngolah kertu kredit - dipercaya dening mayuta-yuta bisnis ing saindenging jagad.

Mangga ndaftar akun lan daftar ing ndhuwur - sampeyan kudu ngetik rincian pembayaran mung sapisan kanggo keamanan tambahan lan sistem bakal kelingan ing kunjungan sabanjure.

-------------------------------------------------- -----------------

LANGUAGES:

Mangga milih basa sampeyan ing ndhuwur yen ora dipilih kanthi otomatis!

Toko kabeh wis ana ing luwih saka basa 100!

Saben basa duwe sub-domain dhewe, sing saben-saben diindeks ing macem-macem mesin telusur internet, supaya toko kasedhiya minangka situs sing kapisah ing basa sampeyan, kayata:

shoppingdirect24.com - situs utama ing basa Inggris, basa basa

de.shoppingdirect24.com - toko ing basa Jerman

fr.shoppingdirect24.com - Prancis

es.shoppingdirect24.com - Spanish

pt.shoppingdirect24.com - Portugis

Logika padha kanggo kabeh basa sing isih ana.

Yen basa Bulgaria, Arab, Galicia utawa Yunani, Jepang, Cina, Ibrani, Indonesia, Hindi, lan liya-liyane kabeh basa ana. Cukup milih saka kothak pemilih.

Terjemahan basa ditrapake saka situs basa Inggris minangka basa dhasar lan kualitas penerjemahan tingkat syaraf, ora mung terjemahan sintaktis kaya ing Google Translate.

Kanggo watesan dening panyedhiya platform toko, fungsi telusuran kudu dicithak ing tembung-tembung basa Inggris, tanpa dipikirake basa toko sing dipilih.


flag Counter

Live Traffic Feed