PRIVASI STATEMENT & GDPR COMPLIANCE - shoppingdirect24.com - SD24
Wadhah0) Deloken


STATEMENT PRIVACY & GDPR COMPLIANCE

shoppingdirect24.com - SD24 Kebijakan Privasi
- We are confident that we are compliant with all relevant provisions of the

Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR)

Pirsani pranala iki kanggo informasi luwih lengkap babagan GDPR:

https://ec.europa.eu/commission/priorities/justice-and-fundamental-rights/data-protection/2018-reform-eu-data-protection-rules_en

Ing tartamtu:

- Kita ora nggunakake data liyane saka perlu kanggo nindakake bisnis karo sampeyan

lan ngoptimalake situs kita kanggo pengalaman blanja sing paling apik.

- Kita ora ngedol data sampeyan.

- Kita ora nggunakake data kanggo marketing utawa promosi dhewe tanpa ijin sing nyata.

- Kita wis ngatur toko kita kanggo:

"
Amarga complemency GDPR, anonymization alamat IP wis dileksanakake kanggo kabeh pangguna. "

- Kita nggunakake aplikasi statistik lan alat kanggo nganalisis lalu lintas pengunjung pengunjung mung ing wangun dikumpulake. Umpama, wigati dicathet yen kita ora ngumpulake utawa duwe informasi pribadhi, kayata jeneng, alamat, nomer telpon utawa email, liyane sing diwenehake ing konteks produk sampeyan. Kita ora nggunakake informasi pribadhi kasebut kanggo maksud apa waé statistik.

- Akses utawa transmisi data pihak katelu mung dileksanakake utawa diwenehake basis dhasar (contone kanggo produk panyedhiya / panampa lan pemroses pembayaran) lan mung kanggo tumindak langsung bisnis karo sampeyan, mangga ndeleng rincian ing ngisor iki.
-----

Kebijakan Privasi iki nggambarake carane informasi pribadi sampeyan dikumpulake, digunakake, lan dituduhake nalika sampeyan ngunjungi utawa nggawe dhuku saka shoppingdirect24.com ("Situs").

INFORMASI PRIBADI KAMI KOLEKSI
Nalika sampeyan ngunjungi Situs, kita kanthi otomatis ngumpulake informasi tartamtu babagan piranti, kalebu informasi babagan browser web, alamat IP, zona wektu, lokasi geografis lan sawetara cookie sing diinstal ing piranti sampeyan. Tambahan, nalika sampeyan nggoleki Situs, kita ngumpulake informasi babagan kaca web utawa produk sing sampeyan deleng, apa situs web utawa istilah sing diarani sampeyan mlebu menyang Situs, lan informasi babagan cara sampeyan sesambungan karo Situs. Kita waca informasi sing kanthi otomatis kasebut minangka "Informasi Piranti".

Kita ngumpulake Informasi Piranti nggunakake teknologi ing ngisor iki:
- "Cookies" yaiku file data sing diselehake ing piranti utawa komputer lan kerep kalebu identifikasi unik anonim. Kanggo katrangan luwih lengkap babagan cookie, lan carane mateni cookie, kunjungi http://www.allaboutcookies.org.
- "Log file" tumindak mlaku ing Situs, lan ngumpulake data kalebu alamat IP, lokasi geografi, jinis browser, panyedhiya layanan internet, kaca referensi / metu, lan prangko tanggal / wektu.
- "Beacon Web", "tag", lan "piksel" minangka file elektronik sing digunakake kanggo ngrekam informasi babagan carane ngobrol Situs.

Tambahan yen sampeyan nggawe tuku utawa nyoba nggawe tuku liwat Situs, kita ngumpulake informasi tartamtu saka sampeyan, kalebu jeneng, alamat tagihan, alamat pengiriman, informasi pembayaran (kalebu nomer kertu kredit), alamat email, lan nomer telpon. Kita waca informasi iki minangka "Informasi Pesenan".

Nalika kita ngomong babagan "Informasi Pribadi" ing Kebijakan Privasi iki, kita ngomong babagan Informasi Informasi lan Informasi Pesenan.

BAGAU NGUNAKAN INFORMASI PRIBADI ANDA?
Kita nggunakake Information Order sing kita kumpulake umum kanggo nepaki sembarang pesenan diselehake liwat Situs (kalebu Processing informasi pembayaran, ngatur pengiriman, lan menehi sampeyan karo invoice lan / utawa pesenan konfirmasi). Tambahan, kita nggunakake Informasi Urutan iki kanggo:
- Komunikasi karo sampeyan;
- Nelpon pesenan kanggo risiko utawa penipuan potensial; lan
- Yen sesuai karo preferensi sing dienggo bareng karo sampeyan, menehi informasi utawa iklan sing ana hubungane karo produk utawa layanan.

Kita nggunakake Informasi Piranti sing kita kumpul kanggo mbantu kita layar kanggo potensial risiko lan penipuan (utamane, alamat IP panjenengan), lan luwih umum kanggo nambah lan ngoptimalake Situs kita (contone, kanthi ngasilake analytics babagan cara pelanggan kita nelusur lan sesambungan karo Situs, lan kanggo netepake kasil marketing lan kampanye iklan kita).

Nuduhake INFORMASI PRIBADI
Kita nuduhake Informasi Pribadi sampeyan karo pihak katelu kanggo mbantu nggunakake Informasi Pribadi, kaya sing kasebut ing ndhuwur. Contone, kita nggunakake Shopify kanggo daya toko online kita - sampeyan bisa maca liyane babagan carane Shopify migunakake Informasi Pribadi sampeyan ing kene: https://www.shopify.com/legal/privacy. Kita uga nggunakake Google Analytics kanggo mbantu kita mangerteni carane pelanggan nggunakake Situs - sampeyan bisa maca liyane babagan cara Google nggunakake Informasi Pribadi sampeyan ing kene: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Sampeyan uga bisa milih metu Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Pamungkas, kita uga bisa nuduhake Informasi Pribadi sampeyan kanggo netepi hukum lan angger-angger sing ditrapake, kanggo nanggapi dhuwit panjalukan, panitia nelusur utawa panjaluk sing sah kanggo informasi sing ditampa, utawa kanggo nglindhungi hak-hak kita.

KABEH KOMUNIKASI
Minangka diterangake ing ndhuwur, kita bisa nggunakake Informasi Pribadi kanggo nyedhiyani sampeyan iklan sing ditargetake utawa komunikasi marketing sing kita pracaya dadi kapentingan kanggo sampeyan. Kanggo katrangan luwih lengkap babagan cara iklan sing dituduhake, sampeyan bisa mlebu ing kaca pendidikan Network Advertising Initiative ("NAI") ing http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Sampeyan bisa milih metu saka iklan kanthi nggunakake pranala ing ngisor iki:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Tambahan, sampeyan bisa milih metu saka sawetara layanan kasebut kanthi ngunjungi portal pamilih Digital Advertising Alliance ing: http://optout.aboutads.info/.

DO NOT TRACK

Kita wis ngatur alat pengumpulan data statistik lan aplikasi kanggo ngormati ora mbayar panjalukan, sawayah pilihan kasebut kasedhiya.


YOUR HAK
Yen sampeyan warga Eropah, sampeyan duwe hak ngakses informasi pribadhi sing dianakake babagan sampeyan lan nyuwun informasi pribadi sampeyan didandani, dianyari, utawa dibusak. Yen sampeyan pengin ngleksanani hak iki, hubungi kita liwat informasi kontak ing ngisor iki.

Kajaba iku, yen sampeyan warga Eropah, sampeyan bakal nyatakake yen sampeyan lagi ngolah informasi sampeyan supaya bisa nglumpukake kontrak sing ana ing awak (umpamane yen sampeyan nggawe pesanan liwat Situs), utawa ngupayakake kapentingan bisnis sah sing kadhaptar ing ndhuwur. Tambahan, wigati dicathet yen informasi sampeyan bakal ditransfer ing luar Eropa, kalebu ing Kanada lan Amerika Serikat.

Kanthi nggunakake situs web kita, sampeyan (pengunjung) setuju manut setuju kanggo ngidini pihak katelu kanggo ngolah alamat IP sampeyan, kanggo nemtokake lokasi sampeyan kanggo tujuan konversi mata uang. Sampeyan uga setuju supaya setelan mata uang kasebut disimpen ing cookie sesi ing browser (cookie sak wentoro kang bakal otomatis dibusak nalika sampeyan nutup browser). Kita nindakake iki supaya mata uang sing dipilih tetep dipilih lan konsisten nalika njelajah situs web kita supaya prices bisa dikonversi menyang dhuwit lokal (pengunjung).

RETENTION DATA
Nalika sampeyan nggawe pesanan liwat Situs, kita bakal njaga Informasi Pesenan kanggo cathetan kita kajaba lan nganti sampeyan takon kita mbusak informasi iki.

MALIH
Kita bisa nganyari kebijakan privasi iki saka wektu ke wektu kanggo nggambarake, umpamane, owah-owahan kanggo laku kita utawa kanggo alasan operasional, hukum, utawa peraturan liyane.
----------

Kita ora bakal weruh rincian pembayaran akun Paypal utawa nomer kertu kredit. Kabeh informasi kasebut dumunung karo mung panyedhiya pembayaran. Kita nggunakake Stripe kanggo ngolah kertu kredit - dipercaya dening mayuta-yuta bisnis ing saindenging jagad.

----------


KONTAK US
Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik privasi, yen sampeyan duwe pitakonan liyane, utawa yen sampeyan pengin nggawe complaint, hubungi kami kanthi e-mail ing

contact.shoppingdirect24@gmail.com



-----


en English
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-cn Chinese (Simplified)zh-tw Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu