web tracker
1 Set USB Electric Warming Jacket Pemanasaan Pad Outdoor Themal Warm Winte - shoppingdirect24.com - SD24
Wadhah0) Deloken


1 Set USB Electric Warming Jaket Pemanas Pad Outdoor Themal Warmer Pemanasan Winter Vest Pads untuk DIY

Harga jual € 15,50 Reguler regane € 20,70

shoppingdirect24.com - pengiriman gratis kalebu! - Prabot panas dipanasake mbutuhake baterei daya bank lan bisa dianggo nganggo kabel USB --- milih bank daya kanthi paling ora kapasitas 10000 mAh: nelusuri Power Bank ing toko --- salah pangisian daya bakal rata-rata antara jam 2 nganti jam 10, gumantung marang kapasitas bank daya lan tingkat pemanasan diaktifake --- monggo milih negara paling cedhak kanggo kapal yen pilihane wis kasedhiya kanggo produk kanggo pangiriman cepet lan supaya ora ana masalah khusus ---

Panggil Model: Pemanas bantalan
Fit: Cocog karo ukuran, ukuran normal
Feature: termal
Teknologi Material: Ana
Gender: Men
Material: polyester
Cara Charge: USB Charged
Tegangan maksimum: 5V
kekandelan: 0.8mm
Mangsa: Winter
Fitur: Waterproof

Produk Bubar Produkku


flag Counter

Live Traffic Feed