web tracker
100% Original Earphone In-Ear Earphones Piston Fresh Version colorful - shoppingdirect24.com - SD24
Wadhah0) Deloken


100% Original Earphone In-Ear Earphones Piston Fresh Version colorful Earphones with Mic For Mobile Phone MP4 MP3 PC

Harga jual € 20,50 Reguler regane € 29,61

shoppingdirect24.com - pengiriman gratis kalebu! - --- ---


fungsi: Kanggo Ponsel, Headphone Umum
APP dhukungan: Ora Ana
Range Frekuensi Response: 20-20000Hz
Iku nirkabel: Ora Ana
Dhukungan Apt-x: Ora Ana
Pangopènan Kebencian Aktif: Ya
Kertu Memori Dhukungan: Ora Ana
Tipe Nirkabel: Ana
konektor: Ana
Kontrol volume: Ora Ana
Waterproof: Ora Ana
Length Line: 1.2m
Panggil Model: Xiaomi Piston Fresh Edition
Komunikasi: Kabel
Prinsip vokalisisme: Dynamic
Kanthi Mikropon: Ya
Tombol Kontrol: Ya
resistance: 32Ω
Gaya: In-Ear
Sensitivitas: 98dB
Tipe Plug: Tipe Line
warna: Black, White, Blue, Purple, Pink
Impedance: 32Ω
Rentang frekuensi: 20-20000Hz
Sensitivitas: 98dB SPL
Daya praktis maksimum: 5mW
Panjang Kabel: 1.25m
Gunakake: Portable Media Player
konektor: 3.5mm
fungsi: Noise Canceling, Mikropon
Wektu kanggo pasar: 2017

Produk Bubar Produkku


flag Counter

Live Traffic Feed