statisticsstatistics
10000mAh New GPS tracker car TK905B Waterproof Car GPS Tracker Magnet – shoppingdirect24.com - SD24
Wadhah0) Deloken


10000mAh New GPS tracker car TK905B Waterproof Car GPS Tracker Magnet Vehicle localizador gps tkstar gps moto TK905B PK TK905

Harga jual € 95,50 Reguler regane € 205,52

shoppingdirect24.com --- milih basa lan itungan --- Waca produk sing dipilih ing ETSY.COM: http://lnk.direct/7tz8 --- Gratis pengiriman donya saka mung 25 EURO cart value. --- Gunakake fungsi zoom / lensa kanggo ndeleng rincian liyane ing fotos produk. --- Mangga mirsani sing ana pelacak bluetooth lan pelacak GPS. GPS bisa dianggo karo satelit lan ing saindenging jagad, dene teknologi bluetooth mung kanggo jarak paling cendhak sakwetara 50 meter. Sawetara pelacak bluetooth uga labeled "GPS", nalika padha ora nggunakake satelit ing kabeh. Pelacak Bluetooth kanggo wong sing cenderung lali kunci utawa dompet ing meja nang endi wae. GPS Tracker, ing tangan liyane, duwe jangkoan tanpa wates lan bisa nglacak lokasi obyek ing ngendi wae ing planet ing ngendi sinyal GPS kasedhiya. Mangga maca informasi produk kasebut kanthi teliti. Nglindhungi mobil, mancal, bagasi lan kulawarga kanthi teknologi GPS tracker. ---

Tipe GPS: GPS Tracker
Layar Ukuran: Ing 2 Inches
Urip baterei: 30 Hours & Up
Gps Module: Ya
Voltase: 5V
Fitur khusus: Waterproof
Jeneng Brand: Haoday
Out Power: 5V
Jeneng Model: TK905B
Size Item: 90mm x 72mm x 32mm
Locarion GPS: Global
bobot: 235g
Jaringan: GSM / GPRS
Frekuensi Band: 850 / 900 / 1800 / 1900Mhz
Akurasi GPS: 5-10m in open sky
Pengisi daya mobil: 12-24V input, 5V-1A output
Pengisi dinding: 110-220V input, 5V-1A output
baterei: Baterai Li-ion Chargeable 3.7V 10000mAh
Platform nelusuri & APP: Umur gratis


en English
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-cn Chinese (Simplified)zh-tw Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu