web tracker
SHIPPING, PENGIRIMAN, REFUND, PENDETAPAN Kebijakan - shoppingdirect24.com - SD24
Wadhah0) Deloken


Pengiriman, Pengiriman, Pengembalian lan Pengembalian Kebijakan

Sampeyan njaluk dhuwit maneh yen:

- produk sing dikirim ora kaya sing diterangake, ukuran utawa werna liyane saka dhawuhe

- Produk dikirim minangka palsu lan diterangake minangka asli

- produk dikirim nduweni kerusakan liyane

Kita ora tanggung jawab:

- kanggo kerusakan kanggo packaging utawa produk sing disebabake layanan pangiriman mail

- yen produk dikirim bali dening layanan pangiriman mail kanggo alasan njaba kontrol kita

SHIPPING & DELIVERY


Kita bangga nawakake pengiriman internasional gratis ing saindhenging donya kanggo kabeh! Kita nutupi biaya pengiriman - nang endi wae!


Apa kapal paket?
Paket saka prodhuk, warehouses, panyedhiya utawa distributor ing China, Hong Kong, utawa Shanghai bakal dikirim dening EPacket yen kasedhiya kanggo negara sampeyan kanggo njamin pengiriman cepet lan digunakake dening layanan paling ekonomi sing kasedhiya.

Shippings kanggo produk sing asal saka lokasi geografis liyane bakal dileksanakake nggunakake pengiriman standar, kajaba dilakoni kanthi cara liya.

Digawe ing produk-produk sing dikarepake bakal diprodhuksi lan dikirim dening salah siji saka kita digawe tanpa print lan produksi partners. Kanggo mayoritas prodhuk barang lan prodhuksi barang sing dikarepake ana ing pirang-pirang bawana lan negara (US, negara Uni Eropa lan Australia). Ing kasus paling cedhak fasilitas sampeyan bakal digunakake kanggo ngasilake lan ngirim produk. Yen umpamane sampeyan warga negara EU, kita bakal ngupayakake lan ngasilake kapal saka Uni Eropa kanggo ngindhari sampeyan karo masalah khusus utawa masalah impor liyane. Kanggo US, Australia lan wilayah liyane lan solusi sing padha karo kabupaten sing kasedhiya lan bakal diterapake, yen kasedhiya. Pangecualian bisa uga dibutuhake kanggo alasan teknis utawa tingkat stok produk lan kasedhiyan.


Apa bab adat?
Kaya liyane online retailers, we ora bisa tanggung jawab marang biaya adat, pajak impor, utawa biaya penanganan lokal sawisé item wis dikirim. Kondhisi kustom beda-beda miturut negara lan ana uga owah-owahan sing kerep. Kanthi mundhut produk kita, sampeyan setuju yen siji utawa luwih paket siji supaya bisa dikirim menyang sampeyan lan entuk biaya khusus lan nangani biaya nalika padha tekan negara sampeyan lan gumantung aturan negara sampeyan.

Sampeyan bisa uga pengin mbatalake utawa nelusur online babagan kahanan khusus negara sampeyan sadurunge nindakake. Mayoritas barang bakal teka tanpa masalah kasebut.

Suwene ora kapal njupuk?
Wektu pangiriman beda-beda miturut lokasi. Iki minangka prakiraan kita, nanging ora bisa dijamin:
Lokasi Perkiraan Estimasi Lokasi
United States 4-15 Business days
Kanada, Eropa 6-25 Business days
Australia, Selandia Baru 6-30 Business days
Central & South America 15-55 Business days

Tujuan liyane 15-55 Business days


Aja nyedhiyani informasi nelusuri?
Ya, kita bakal nggunakake informatika pelacakan yen kasedhiya kanggo pesanan sampeyan. Sampeyan bakal nampa email sakwise kapal pesenan sing ngandhut informasi pelacakan.
ranging ngandika "ora resmi wis ana ing wayahe".
Kanggo sawetara perusahaan kapal, butuh 1-5 dina kanggo ngolah pesenan sampeyan lan butuh bisnis 2-5 luwih lanjut kanggo informasi pelacakan kanggo nganyari sistem. Yen pesenan dikirim luwih saka 6 dina bisnis kepungkur lan isih ana informasi babagan nomer pelacakan, hubungi kita.
Bakal item sandi waé sing bisa dikirim ing siji paket?
Alasan logistik, item ing pamrase sing padha kadhangkala bakal dikirim ing paket kapisah.
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, hubungi kita lan kita bakal nindakake kabeh sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

----------

Kebijakan MULAI lan MULAI

Apa wae alasan kanggo mbalekaken utawa mbalekake bali produk, mesthine kita bakal nemokake resolusi apik!


pembatalan supaya
Kabeh pesenan bisa dibatalake nganti dikirim. Yen pesenan sampeyan wis dibayar lan sampeyan kudu nggawe owah-owahan utawa mbatalake urutan, sampeyan kudu ngubungi langsung. Sawise proses packaging lan pengiriman wis diwiwiti, ora bisa dibatalake maneh.

Sampeyan entuk mbayar mundur nalika:
- Item sing dhawuh ora teka ing wektu sing dijanjekake - kita duwe pro forma 60 dina dijamin pengiriman, nalika produk paling teka kanthi nyinau sadurungé.
- Item sing ditampa sing dipercaya dadi asli, nanging palsu

Yen kanthi alasan apa sampeyan ora pengin produk sing ditampa, sampeyan bisa njaluk mbalekake nanging sampeyan kudu ngasilake item kasebut lan item kasebut kudu ora dienggo lan ing kemasan asli. Utawa, kanggo alasan ekonomi (utamane kanggo produk sing kurang penting) lan miturut keputusane, sampeyan bisa ngupaya ijin kanggo numpes prodhuk lan ngirim foto-bukti - kanggo pilihan iki, hubungi kami sadurunge. Kita bakal menehi saran ing alamat bali kanggo item.

Pengembalian dana uga bisa ditrapake yen item sing salah ditampa saka segi warna, ukuran, utawa model (bukti sing dibutuhake [foto]).

Pembayaran maneh bisa uga yen tbarang sing teka ing kualitas banget (bukti sing dibutuhake [foto]).

Sampeyan kudu ngubungi layanan pangiriman email yen:
- Paket wis teka ing kondisi rusak
- Urutane ilang

Wigati dimangerteni yen ukuran pangukuran sing diwenehake bisa rada sregep, amarga pangukuran kerep dijupuk kanthi manual.

Gambar ing fotos produk rada beda-beda kanggo efek pamanasan, sudut kamera utawa masalah tampilan layar komputer.

Kita ora bisa nampa produk bali sing dikarepake kanggo sampeyan. Digawe ing produk sing dikarepake diidentifikasi kaya ing gambaran produk.

Pembayaran maneh ora bisa digawe yen:
- Pesenan sampeyan ora teka amarga faktor ing kontrol sampeyan (misale nyedhiyakake alamat pengiriman salah, adoh saka omah kanggo periode lengkap lan / utawa dikirim maneh dening kantor pos sampeyan ora bisa dikirim)
- Pesenan sampeyan ora teka amarga kahanan sing luar biasa ing njaba kontrol (dudu ora ditrapake dening adat, ditundha dening bencana alam).
Liyane kahanan luar biasa njaba kontrol kita.

Sampeyan bisa ngirim panjalukan balik ing 15 dina sawise periode dijamin kanggo pangiriman (60 dina). Sampeyan bisa nindakake kanthi ngirim pesen ing kaca Kontak.

----------

Elinga tPanjenengan checkout lan proses pembayaran dikelola dening perusahaan MLVEDA lan sampeyan bakal diarahake menyang kaca kanggo proses sing. Pembayaran lan pembayaran wis rampung ing mata uang sing dipilih.

---------

Kita ora bakal weruh rincian pembayaran akun Paypal utawa nomer kertu kredit. Kabeh informasi kasebut dumunung karo mung panyedhiya pembayaran. Kita nggunakake Stripe kanggo ngolah kertu kredit - dipercaya dening mayuta-yuta bisnis ing saindenging jagad.

-----------


flag Counter

Live Traffic Feed